Despre K.P. Financial

Lipsa de informație sau mai important, lipsa de capital, reprezintă principalele provocări pentru un antreprenor cu o afacere în România.

Oricare este problema ta, echipa noastră de consultanți este aici să te ajute!

Îmbunătățirea educației financiare a antreprenorilor din România este misiunea noastră, dar pentru a gestiona bani avem nevoie de ei.

Tocmai de aceea, scopul nostru este de a ne asigura că firma ta este alegerea perfectă pentru finanțările europene pe care România se chinuie să le absoarbă de 14 ani încoace reușind o absorbție de doar 38.9% până la finalul anului 2020, respectiv 8.8 Miliarde dintr-un disponibil total de 22.5 miliarde de Euro din bugetul pentru politica de coeziune.

Află aici  care sunt finanțările pe care ne concentrăm în momentul de față sau intră în contact cu echipa noastră pentru a afla cum te putem ajuta pe viitor în funcție de nevoile și dorințele tale. 

Misiunea noastră

Susținem antreprenorii ambițioși din România!

Susținem piața românească,  tocmai de aceea misiunea noastră este să creștem rata de absorbție a fondurilor de dezvoltare, prin obținerea de finanțări pentru afaceri care oferă soluții sustenabile pe termen lung, specifice nevoilor lor.

De la întocmirea dosarului și până la finalizarea raportului de implementare, îți oferim 100% încrederea și suportul nostru.

Valorile noastre

O afacere de succes înseamnă locuri de muncă, o economie prosperă, dar mai ales un nivel de trai mai ridicat.

De aceea din ziua zero suntem conduși de dorința de a contribui la înființarea și scalarea afacerilor românești.  

Acestea sunt reflectate în responsabilitatea pe care o avem față de clienții noștri,  aceea de a le fii alături și de a-i ajuta să se dezvolte, prin toate resursele de care dispunem.

Orientarea spre rezultatele noastre

Succesul tău înseamnă succesul nostru, deci rezultatul final este prioritatea noastră

Orientarea spre clienții noștri

Comunicarea eficientă este cheia spre o colaborare de succes

Onestitate

Ne asumăm doar proiecte care știm că merită și pot fi duse la bun sfârșit

Siguranță

Oferim garanție unui lucru bine făcut, orice eroare înseamnă banii înapoi

Echipa noastră

Logo KP Financial

Dorin

CEO

Proactiv, energic , cu dorința de a reuși, Dorin reprezintă esența acestei companii.

Cu o experiență de consultant financiar personal vastă și discuții 1 la 1 cu peste 200 de clienți , el este orientat către nevoile oamenilor și găsește mereu cele mai bune metode de succes. Lui Dorin îi plac provocările mediului de afaceri, rezolvând orice problema rapid si eficient.

Misiunea lui este să insoțească clienții în drumul lor către success, oferindu-le o echipă perfomantă, orientată spre rezultat.

Logo KP Financial

Emilia

Analist & Planificator Financiar

O gândire analitică, bună coordonatoare și planificatoare, Emilia aduce o nouă perspectivă în cadrul companiei prin experiența sa acumulată in mediul financiar corporate. Ea își va folosi cunoștințele dobândite pentru a eficientiza și organiza procesele de aplicare si dezvoltare a proiectelor.

Prin conștiinciozitate și experienta sa în domeniul financiar, Emilia va avea grija ca acuratețea proietelor să fie adusă la cel mai inalt nivel.

Logo KP Financial

Radu

 Manager Vânzări

Cu o experiență de 8+ ani în recrutare, 15+ ani în vânzări și 2 ani jumătate ca părinte, Radu este vocea matură a companiei noastre.

Profesionalismul și consecvența de care dă dovadă îl recomandă pentru pentru a gestiona eficient colaborarea dintre noi și dumneavoastră.

Logo KP Financial

Ioana

Consilier juridic
Management de proiect

12+ ani experiență în management de proiect
8+ ani experiență în domeniul juridic
6+ ani experiență în protecția datelor și GDPR

Vrei consultanță gratuită în vederea alegerii finanțării pe care ți-o dorești?

Hai să ne cunoaștem.

Contactează-ne